LC stručne radionice

27. i 28. rujan 2018. godine – Hotel Panorama Zagreb

LC stručne radionice namijenjene su korisnicima proračunskog, profitnog i neprofitnog računovodstva s ciljem razmjene različitih iskustava vezanih uz svakodnevne izazove u radu.

Pripremili smo 13 različitih stručnih radionica, od onih već tradicionalnih i dobro posjećenih kao što su Obračun plaće i drugog dohotka, Analitičke evidencije kupaca i dobavljača, Integralno proračunsko računovodstvo, do novih kao što su IT strategije, Digitalizacija JLS, Naplata prihoda.

Iskoristite LC stručne radionice kao odlično iskustvo učenja kako bi iz prve ruke saznali puno novosti koje Vas očekuju u SPI paketu naših proizvoda i usluga, ali i kako biste proveli ugodno vrijeme u druženju sa našim timom stručnjaka.

 • Radionice

  Pogledajte sažetak zanimljivih radionica koje su za Vas pripremili LC konzultanti

 • Program rada

  Pogledajte detaljan program rada sa zanimljivim i trenutno aktualnim temama

 • Prijava

  Ispunite prijavnicu za sudjelovanje najkasnije do 21. rujna 2018. godine

 • Smještaj

  Pogledajte sve detalje vezane uz rezervaciju smještaja za vrijeme trajanja LC stručnih radionica

Materijalni troškovi sudjelovanja

Sudjelovanje na LC stručnim radionicama koje se održavaju u sklopu konferencije za korisnike s PREMIUM i POJAČANIM održavanjem su besplatne za neograničeni broja polaznika.
Kod korisnika sa STANDARDNIM i OSNOVNIM održavanjem sukladno usluzi br. 5 Općih uvjeta poslovanja besplatno sudjeluje 1 polaznik na svakih 1.000 kn mjesečnog održavanja (bez PDV-a).
U slučaju da ste u 2018. godini već iskoristili uslugu br. 5 Općih uvjeta poslovanja ili nemate ugovoreno aktivno softversko održavanje, plaćate iznos kotizacije od 100,00 kn po radionici i sudioniku.