Usavršavanje u području Javne nabave

21. rujna (utorak) 2021. godine u 9:00 sati (registracija od 8:30 sati)

Iskoristite priliku i u sklopu LC KONFERENCIJE PANORAMA 2021 savladajte redoviti program Usavršavanja u području javne nabave u trajanju od 8 nastavnih sati, produžite certifikat i upišite bodove.
Naziv programa: Najčešće pogreške pri izradi dokumentacije o nabavi te pogreške u pregledu i ocijeni ponuda uz aktualne primjere kroz praksu DKOM-a i VUS-a
Detaljan nastavni program pogledajte OVDJE.

Teme koje ćemo obrađivati:

  • Najčešće pogreške pri izradi Dokumentacije o nabavi
  • Tehničke specifikacije – pogodovanje; opis i teh. specifikacije (pogodovanje/potreba naručitelja) – žalbe
  • Najčešće pogreške pri pregledu i ocijeni ponuda
  • Primjene članaka 263. i 293. ZJN 2016

  • Program rada

    Pogledajte detaljan program rada sa zanimljivim i trenutno aktualnim temama

  • Prijava

    Ispunite prijavnicu za sudjelovanje najkasnije do 17. rujna 2021. godine

Kotizacija za Usavršavanje u području javne nabave

Kotizacija po osobi uključuje stručno predavanje, prezentacije i potvrdu o pohađanju koje sudionici dobiju nakon održane edukacije, te iznosi:

750,00 kn po osobi (Oslobođeno od obračuna PDV-a temeljem članka 39., st. 1 i Zakona o porezu na dodanu vrijednost)
Kotizaciju za sudjelovanje molimo uplatite zaključno s 17. rujnom 2021. godine na račun tvrtke LIBUSOFT CICOM d.o.o. IBAN HR4123600001101337826, pod model plaćanja navesti 00 45259-OIB korisnika a potvrdu o uplati molimo pošaljite na fax broj 01/6599-513 ili na e-mail prodaja@spi.hr. LC korisnici kotizaciju mogu uplatiti i nakon održanog seminara. Ukoliko je potrebno na računu navesti broj narudžbenice, molimo da nam isti dostavite najkasnije na dan održavanja edukacije na e-mail fakturiranje@spi.hr.
U slučaju otkazivanja prijave, molimo obavijestite nas putem e-maila prodaja@spi.hr. Za otkazivanje prijava do 17. rujna 2021. godine vraćamo već uplaćenu kotizaciju. Za odjave nakon 17. rujna izvršit ćemo povrat 50% iznosa uplaćene kotizacije.

Kako se prijavit? Pravila sudjelovanja

Usavršavanje u području javne nabave održava se u sklopu LC Konefrencije Panorama 2021, u organizaciji tvrtke LIBUSOFT CICOM d.o.o.

Sukladno preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite i donesenih mjera za sprječavanje širenja koronavirusa:
Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta (Uprava za politiku javne nabave) odobrilo je 21. srpnja 2020. održavanje programa usavršavanja iz područja javne nabave u obliku webinara.

Webinar je program usavršavanja na kojem možete prisustvovati online iz udobnosti vlastitog doma ili ureda (koristeći računalo, laptop, tablet ili mobilni uređaj).
Potreban vam je neki od navedenih uređaja kao i pristup internetu.

Pratite prijenos slike i zvuka te pripremljenih prezentacija online uz mogućnost postavljanja pitanja i sudjelovanja kao da ste prisutni na klasičnom programu usavršavanja.

Osobe koje sudjeluju na webinaru ostvaruju bodove kojima mogu obnoviti certifikat iz područja javne nabave. Nakon 8 odslušanih sati ostvaruje se pravo na 8 bodova.

Potrebno se prijaviti putem online prijavnice. Svi prijavljeni dobit će putem e-maila, najkasnije dan prije održavanja webinara, poveznicu (link) temeljem kojeg je potrebno napraviti registraciju i pristupiti programu usavršavanja. Registraciju je potrebno napraviti najkasnije 15-ak minuta prije početka programa usavršavanja, kako biste nas u slučaju kakvih tehničkih poteškoća nejasnoća mogli kontaktirati i tražiti pomoć.

TEHNIČKI PREDUVJETI:
– Da biste pristupili webinaru nije potrebno imati posebnih tehničkih znanja.
– Potrebno je napraviti korake koje ćemo navesti te pratiti uputstva koja ćete dobiti na e-mail nakon što se prijavite na naš program usavršavanja.
– Neophodno je osigurati pristup internetu te imati uređaj na kojem ćete pratiti webinar. Taj uređaj može biti: računalo, laptop, tablet ili mobilni uređaj koji treba imati ugrađene zvučnike ili možete koristiti slušalice.
– Pri prijenosu webinara koristimo live streaming tehnologiju.

Ukoliko budete imali pitanja vezanih za tehničke aspekte sudjelovanja na ovim programima usavršavanja slobodno nam ih pošaljite na marketing@spi.hr

KORACI ZA SUDJELOVANJE NA WEBINARU:
1. Prijavite se na webinar/program usavršavanja putem online prijavnice na www.lc-panorama.com/usavrsavanje-u-podrucju-javne-nabave/prijava-za-sudjelovanje.
Uz ispunjenu prijavnicu, potrebno vaše ime, prezime i OIB koji ujedno služe kao dokaz da ste sudjelovali na webinaru.
2. Na vaš e-mail stići će obavijest o načinu plaćanja kotizacije i svim potrebnim podacima koje trebate poslati da biste sudjelovali na webinaru
3. Nakon dostave podataka i uplate kotizacije, (najkasnije dan prije webinara), na vašu e-mail adresu kojom ste se prijavili na edukaciju stići će poziv na sudjelovanje koji sadrži jedinstvenu poveznicu koja je generirana samo za Vas, te lozinku za ulazak.
4. Poželjno je da jedinstvenu poveznicu aktivirate 30 minuta ranije kako biste bili na vrijeme spremni za predavanje.
5. Nakon uspješne registracije na vašem odabranom uređaju (računalu, laptopu, tabletu ili mobilnom uređaju) pričekajte dok webinar ne počne u zakazano vrijeme (u 9:00 sati)
6. Nakon završenog sudjelovanja, u roku od 5 radnih dana, elektroničkom poštom dobit ćete potvrdu o sudjelovanju, kao i dodatne materijale.

NAČIN UTVRĐIVANJA VAŠEG IDENTITETA I PRISUSTVA NA USAVRŠAVANJU:
Uz ispunjenu prijavnicu, na webinaru bit će potrebno vaše ime, prezime i OIB koji ujedno služe kao dokaz da ste sudjelovali na webinaru.

Organizator: